Velkommen til personalehåndbogen

Denne elektroniske personalehåndbog henvender sig til alle ansatte ved Thy-Mors HF & VUC. Den er tænkt som et opslagsværk med informationer, der er relevante for ansattes hverdag på skolen.

Indholdet er disponeret ud fra en række hovedområder – eksempelvis 'Undervisningsmidler' og 'Personalepolitik, løn- og ansættelsesforhold' – med tilhørende underområder, jf. indholdsfortegnelsen til venstre herfor.

Personalehåndbogen gennemgår en vedvarende forandrings-/udviklingsproces – nye hovedområder/delområder kan tilføjes eller ændres for at blive ajourført, og andre områder igen vil blive slettet på grund af forældelse. Dette arbejde varetages af webredaktøren. Undertegnede modtager gerne såvel ros som ris eller ideer til nye informationsområder med relevans for alle, eller en betydende gruppe af ansatte ved Thy-Mors HF & VUC.

Jeg håber, personalehåndbogen vil blive et godt værktøj, som bruges efter hensigten. Således vil håndbogen forhåbentlig kunne gøre den store informationsstrøm, som alle medarbejdere modtager, mere overskuelig.

Jens Otto Madsen
Rektor