Studievalg

Studievalgs vejledere på Thy-Mors HF & VUC

Studievalg Nordjylland er et regionalt vejledningscenter under Undervisningsministeriet. Vi har ansat vejledere, der har en bred viden om mulighederne for videregående uddannelse i hele Danmark.

Logo Studievalg

På Thy-Mors HF & VUC er det Helle Præstmann Heftholm og Jannie Rosendal Brunø, der er dine lokale Studievalg-vejledere. Jannie er vejleder i Thisted-afdelingen, mens Helle er i Nykøbing-afdelingen.

I løbet af din tid på skolen kommer Helle og Jannie på besøg flere gange for at fortælle om valg af videregående uddannelse og erhverv, og om ansøgning og optagelse mv.

Jannie S H WEB HPH Gammel SH WEB

Studievalgsvejleder
Thisted-afdeling
Jannie Rosendal Brunø

Studievalgsvejleder
Nykøbing-afdeling
Helle Præstmann Heftholm

 

Vejledning

Jannie og Helle har træffetid på Thy-Mors HF & VUC i løbet af skoleåret, hvor du har mulighed for vejledning og en snak om dine overvejelser og ønsker i forbindelse med valg af videregående uddannelse. Træffetiderne finder du på opslagstavlerne på skolen.

Har du brug for vejledning om videregående uddannelse, er du også meget velkommen til at ringe eller skrive til Studievalgs-vejlederne
Jannie: jbr@studievalg.dk og 99 40 39 08
Helle: hph@studievalg.dk og 99 40 39 07

Hvor kan du få mere information om videregående uddannelse

Hvis du vil vide mere om uddannelse, kan du fx gå ind på www.UddannelsesGuiden.dk, hvor du kan finde information om næsten alt, der har med uddannelse og erhverv at gøre i forhold til opbygningen af uddannelserne, hvor i landet du kan tage dem og adgangskrav. Der er også links til uddannelsesstederne, hvor du kan hente mere detaljeret information om lige præcis den uddannelse, du har i kikkerten.