Nykøbing: 23. august 2019 , kl. 08:00 - 12:00

Kulturmødet (Fællesarrangement)

Kulturmødet er Danmarks midtpunkt, når det kommer til at diskutere kunst og kultur. Kulturmødet finder sted i Nykøbing Mors den 22.-24. august 2019.

 

Samtalen på Kulturmødet

I løbet af Kulturmødet gennemføres en række samtaler mellem vidende og visionære personer fra dansk kunst- og kulturliv, erhvervsliv og politik. Diskussionen sættes i gang på scenen, men deltagerne i salen opfordres til at deltage aktivt undervejs. 

Kultur skal også opleves

Enhver samtale om kunst er gold, hvis den ikke omgives af kunsten selv. Derfor vil der i området rundt om Musikværket – og rundt om i hele byen – foregå en bred kulturfestival. Her kan du møde aktuel kunst inden for film, musik, litteratur, billedkunst, scenekunst m.v. Herudover kan du under overskriften "KulturDanmark" opleve institutioner, professionelle og dygtige amatører fra hele landet, der bidrager til festivalens program. Festivalen finder sted i de samme 48 timer som debatterne.

Vi deltager i Nykøbing-afdelingen fredag d. 23. august 2019 med lærere og elever/kursister.

Se mere her

  

Dette er et fællesarrangement, som erstatter den normale undervisning på samme tid. Kursister og lærere deltager derfor sammen i arrangementet.
Det er obligatorisk at deltage – husk at være klar på det angivne tidspunkt.

Hent til kalender
Tilbage