24. september 2016

World Cup i Klitmøller

Cold Hawaii PWA World Cup er én i en række af events, som tilsammen udgør den samlede PWA World Cup og dermed ultimativ performance inden for windsurfin

 

Cold Hawaii PWA World Cup er én i en række af events, som tilsammen udgør den samlede PWA World Cup og dermed ultimativ performance inden for windsurfing.

Thy-Mors HF & VUC er igen i år Premium-sponsor til world cuppen, som varer fra mandag den 19. september til søndag den 25. september 2016.

Cold Hawaii PWA World Cup består af 32 af verdens bedste mandlige bølge windsurfere, der alle kæmper om vigtige point og titlen som verdensmester i disciplinen wave performance.

Cold Hawaii PWA World Cup foregår i Klitmøller. Specielle bundforhold og en kraftig vestenvind har givet området i det nordvestlige Jylland og specielt Klitmøller et særligt ry i store dele af verden som et perfekt, men hardcore, sted til surfing og windsurfing.

På verdensplan er der omkring 8 mio. aktive windsurfere. I Danmark er der løst anslået omkring 20.000 surfere med en gennemsnitsalder på 15-59, hvoraf 80% er mænd og 20% er kvinder.

Følg Live Streaming her.

Tilbage