Banner image

En skole med et voksent miljø

Der findes ikke andre uddannelsesinstitutioner, som har så mange valgmuligheder som VUC, når det gælder om at stykke uddannelse sammen efter dit personlige behov for faglig supplering.
Vi er en skole med et voksent miljø, hvor der er plads til alle, uanset alder, baggrund og faglige niveau. Det ser vi som en kæmpe styrke!

 

Thy-Mors HF & VUC har hovedsæde i Thisted, afdeling i Nykøbing og undervisningssteder i Klitmøller og Svankjær. Vi er en undervisningsinstitution med mere end 30 års erfaring med undervisning af unge og voksne.

Vi udbyder forskellige undervisningsforløb, lige fra ordblindeundervisning til højeste gymnasiale niveau. Vi medvirker i mange initiativer i lokalområdet, også erhvervsmæssigt, og tilbyder desuden kurser til private virksomheder og offentlige institutioner.

Vi tilbyder

Du kan sammensætte dit eget skema med enkeltfag på forskellige niveauer alt efter dine behov og ønsker.

Du er i centrum

På Thy-Mors HF & VUC sætter vi dig i centrum – også når det drejer sig om tilrettelæggelse af undervisningen. Vi har undervisning i klasser, på hold, individuel værkstedsundervisning, kombinationer af hold- og værkstedsundervisning, FLEX og fjernundervisning.

Du har gode muligheder for at dygtiggøre og udvikle dig inden for vores rammer. Træd indenfor i et inspirerende og udfordrende, men også forpligtende og humørfyldt miljø for alle unge og voksne.

VUC i tal

Ca. 400 årselever
Ca. 2.500 CPR-kursister
Ca. 70 ansatte