Landing Page Boxes image

Uddannelser

På Thy-Mors HF & VUC tilbyder vi fag og forløb lige fra hf til ordblindeundervisning samt kursusrækker for virksomheder.

En rummelig skole

Det brede udbud af uddannelser betyder, at vi har en rummelig skole, hvor der er plads til forskelligheder. Derfor vil du opleve en skole, hvor der er plads til dig, uanset hvilken alder du har, dit faglige niveau og din baggrund. Det ser vi som en kæmpe styrke. Vores skole skal være et rart sted – for alle, som har lyst til at være en del af den.

Hvad vil du?

Vil du have en hf? Eller en af vores fagpakker – et målrettet hf-forløb til dig, der vil være fx sygeplejerske eller pædagog? Du kan også vælge 9. eller 10. klasse (avu) – enten som hele forløb eller du kan nøjes med de fag, du mangler eller vil have genopfrisket. Har du brug for at få styrket læse-, regne- og skrivefærdigheder kan du vælge FVU – enten fordi du ønsker at blive bedre til at læse og regne i hverdagen, på jobbet eller som forberedelse til 9. eller 10. klasse. Er du ordblind, tilbyder vi også ordblindeundervisning (OBU).

Læs mere

Kontakt os

Har du spørgsmål, så kontakt os. Book tid hos en vejleder eller ring til os på telefon

70 70 12 34