Banner image

Studievalg

Studievalg Danmark er et vejledningscenter under Undervisningsministeriet.

 

Studievalg Danmark har ansat vejledere, der har en bred viden om mulighederne for videregående uddannelse i hele Danmark.

På Thy-Mors HF & VUC er det Ditte Heiden Pedersen og Line Skorstengaard, der er dine lokale studievalgs- og karrierevejledere.

I løbet af din tid på skolen kommer Sofie og Line på besøg flere gange for at fortælle om valg af videregående uddannelse og erhverv, og om ansøgning og optagelse mv.

Ditte Heiden Pedersen, Studie- og karrierevejleder

Tlf. 33 33 20 18

 


Line Skorstengaard, Studie- og karrierevejleder
Tlf. 33 33 20 16

Vejledning

Sofie og Line har træffetid på Thy-Mors HF & VUC i løbet af skoleåret, hvor du har mulighed for vejledning og en snak om dine overvejelser og ønsker i forbindelse med valg af videregående uddannelse. Træffetiderne finder du på opslagstavlerne på skolen og du kan booke en tid på www.studievalg.dk. Vælg den dato og det tidspunkt du ønsker at booke, og angiv dine kontaktoplysninger. Du får en kvittering for din booking pr. mail og siden en sms-påmindelse på dagen for træffetiden.

Har du brug for vejledning om videregående uddannelse, er du også meget velkommen til at ringe eller skrive til Sofie eller Line.

Find selv informationer om videregående uddannelser

Der er mange ting, som du selv kan gøre for at få information om videregående uddannelse og erhverv. Du kan fx bruge uddannelsesportalen UddannelsesGuiden.dk

På UddannelsesGuiden kan du finde information om næsten alt, der har med uddannelse og erhverv at gøre. Du kan fx finde ud af, hvordan forskellige uddannelser er opbygget, hvor du kan tage dem, og hvilke adgangskrav uddannelserne har. Der er også links til uddannelsesstedernes hjemmesider, hvor du kan finde mere detaljeret information om den uddannelse, du er interesseret i.