Studievalg

Studievalg Nordjylland er et regionalt vejledningscenter under Undervisningsministeriet.

 

Studievalg Nordjylland har ansat vejledere, der har en bred viden om mulighederne for videregående uddannelse i hele Danmark.

På Thy-Mors HF & VUC er det Helle Præstmann Heftholm og Jannie Rosendal Brunø, der er dine lokale Studievalgsvejledere. Jannie er vejleder i Thisted-afdelingen, mens Helle er i Nykøbing-afdelingen.

I løbet af din tid på skolen kommer Helle og Jannie på besøg flere gange for at fortælle om valg af videregående uddannelse og erhverv, og om ansøgning og optagelse mv.

Jannie Rosendal Brunø, Studievalgsvejleder i Thisted-afdelingen
jbr@studievalg.dk / 99 40 39 08


Helle Præstmann Heftholm, Studievalgsvejleder i Nykøbing-afdelingen
hph@studievalg.dk / 99 40 39 07

Vejledning

Jannie og Helle har træffetid på Thy-Mors HF & VUC i løbet af skoleåret, hvor du har mulighed for vejledning og en snak om dine overvejelser og ønsker i forbindelse med valg af videregående uddannelse. Træffetiderne finder du på opslagstavlerne på skolen og du kan booke en tid på www.bookstudievalgnordjylland.dk. Vælg den dato og det tidspunkt du ønsker at booke, og angiv dine kontaktoplysninger. Du får en kvittering for din booking pr. mail og siden en sms-påmindelse på dagen for træffetiden.

Har du brug for vejledning om videregående uddannelse, er du også meget velkommen til at ringe eller skrive til Jannie eller Helle.

Du kan også følge Studievalg Nordjylland på Instagram: www.instagram.com/studievalgnordjylland og Facebook: www.facebook.com/studievalgnordjylland

Find selv informationer om videregående uddannelser

Der er mange ting, som du selv kan gøre for at få information om videregående uddannelse og erhverv. Du kan fx bruge uddannelsesportalen UddannelsesGuiden.dk

På UddannelsesGuiden kan du finde information om næsten alt, der har med uddannelse og erhverv at gøre. Du kan fx finde ud af, hvordan forskellige uddannelser er opbygget, hvor du kan tage dem, og hvilke adgangskrav uddannelserne har. Der er også links til uddannelsesstedernes hjemmesider, hvor du kan finde mere detaljeret information om den uddannelse, du er interesseret i.