Banner image

Velkommen til VUC Erhverv

Thy-Mors HF & VUC Erhverv udbyder almen efteruddannelse og kursusaktiviteter til private og offentlige virksomheder og institutioner i Thy og på Mors.

 

Med VUC Erhverv banes vejen til videre uddannelse og opkvalificering

Et solidt fagligt fundament er en vigtig forudsætning, for at få mest muligt ud af efteruddannelseskurser og uddannelsesforløb. I langt de fleste sammenhænge viser det sig, at ønsket om mere uddannelse er mest udbredt blandt de medarbejdere, der i forvejen har gode regne- og læsefærdigheder. Er de grundlæggende forudsætninger ikke i orden, kan det ligefrem være en hindring, når det gælder helt almindelige certificerings- og kompetencekursusforløb. Hos VUC Erhverv ved vi, hvordan dine medarbejdere kan komme godt fra start på uddannelsesvejen.

Hvorfor VUC Erhverv?

  • Fordi gode almene kompetencer giver bedre udbytte af faglig efteruddannelse
  • Fordi gode almene kompetencer er forudsætningen for selvstændige, fleksible medarbejdere og øget jobtilfredshed
  • Fordi VUC Erhverv har solid erfaring med efteruddannelse af såvel offentligt- som privatansatte, og er en seriøs samarbejdspartner, der brænder for at hjælpe virksomheder med at uddanne og opkvalificere medarbejdere

Uddannelsesforløb der matcher din virksomheds behov

Vi samarbejder med andre uddannelsesinstitutioner i området om at tilbyde din virksomhed det bedste uddannelsestilbud. Specialtilrettede forløb tilrettelægges med udgangspunkt i jeres ønsker, hvor tid, sted, indhold og materialer er tilpasset jer.

Har du brug for kompetent sparring og dialog om kompetenceudvikling, er du altid velkommen til at kontakte vores uddannelseskonsulent og høre mere om, hvordan vi sammen kan udvikle en uddannelsesløsning, der matcher din virksomhed og dine medarbejderes behov. Vi hjælper selvfølgelig gerne med den praktiske planlægning i forhold til at få overblik over de forskellige tilskudsordninger og regelsæt.

Ring på telefon 70 70 12 34 og spørg efter vores uddannelseskonsulent.

Følg os på Linkedin