Banner image

Brobygning i Nykøbing

Vi har planlagt brobygningsforløbet, så du får mulighed for at få indblik i nogle af fagene på hf.

 

Når du er på brobygning på Thy-Mors HF & VUC i Nykøbing, møder du kl. 8.00 og slutter kl. 13.25. Vi mødes i fællesarealet på Limfjordsvej 95, hvor du vil blive mødt af en studievejleder og de lærere, som du skal tilbringe brobygningsdagen sammen med.

Du kommer til at være en del af et brobygningshold, og målet er at give dig en fornemmelse af, hvad det er for et fagligt niveau, du kommer til at møde på hf.

Vores lærere står klar til at inspirere dig til at se fagene fra mange vinkler og give dig en smagsprøve på hverdagen på hf. Du vil også få mulighed for at følge undervisningen i en af de klasser, som allerede er i gang med at tage en 2-årig hf på Thy-Mors HF & VUC.

Vores studievejledere vil fortælle dig om uddannelsens opbygning og de muligheder, du har, hvis du vælger hf som din gymnasiale ungdomsuddannelse.

Vi håber at se dig her på Thy-Mors HF & VUC til et spændende besøg. Vi vil glæde os til at give dig et indblik i, hvad hf er for en uddannelse og forhåbentlig give dig lyst til at komme tilbage til vores skole for at tage en hf.

Det er nemt at komme til vores skole, og mange buslinjer kører forbi skolen og Nykøbing.

Under dit brobygningsophold på Thy-Mors HF & VUC får du altså kendskab til, hvad vi er for en skole, hvem vores lærere er, og hvordan vi arbejder med fagene, samt hvad indholdet er i en hf, og hvad den kan bruges til!

Vi håber, du er frisk på at lære os at kende?

Vi vil i hvert fald gerne møde dig 😊

Hvis du bliver syg og ikke kan komme, skal du kontakte skolen på 
tlf. 70 70 12 34 om morgenen kl. 7.30.