Banner image

Fjernundervisning på hf

Ta' din uddannelse på nettet. Du bestemmer selv hvor og hvornår!

 

Skal skoletiden tilpasse sig din hverdag frem for omvendt? Og har du det fint med, at kontakt til lærerne, lektielæsning og aflevering af opgaver foregår via nettet? Så har du med Fjernundervisning friheden til selv at prioritere din studietid og fritid. Har du arbejde, børn eller lang transporttid, kan Fjernundervisning være en lettere måde at få hverdagen til at hænge sammen på – selvom du går i skole. Du bestemmer selv hvornår og hvor meget, du vil være på skolen. Du skal blot være indstillet på at arbejde selvstændigt, være studieaktiv og overholde tidsfristerne i fagplanen.

Vejledning og sparring undervejs

Under hele dit forløb har du mulighed for vejledning og sparring af en faglærer, som du kan være i kontakt med via nettet.

Med Fjernundervisning på hf får du et individuelt studieforløb, som er tilrettelagt af Thy-Mors HF & VUC. Her har du ikke pligt til fremmøde på fastlagte tider, medmindre det er aftalt og faglig vejledning foregår hovedsagligt via nettet.

Bemærk at der i bestemte fag, fx fysik, kemi og geografi, vil være obligatoriske laboratorieøvelsesdage på Thy-Mors HF & VUC. Deltagelse i laboratoriekurserne er en betingelse for senere at kunne gå til eksamen.

Ligeledes er det kun muligt at tilmelde sig én gang pr. fag og niveau.

Moduler og studieplan på hf

Modulernes faglige indhold er nøje beskrevet i studieplanen, så du altid ved, hvad faget omfatter, hvilke bøger og andet materiale du skal arbejde ud fra, og hvilke opgaver, der skal afleveres hvornår. Det er også muligt at vælge fag som halvårlige forløb, hvor du læser få fag ad gangen eller som helårlige forløb med flere fag.

Eksamen

Der er eksamenspligt i samtlige fag. Eksamen er ikke mulig virtuelt, men foregår på Thy-Mors HF & VUC.

Hvad koster det?

Se priser for de forskellige fag her.

Hvad du bør overveje?

Inden du tilmelder dig Fjerundervisning, skal du overveje, om du har lysten og selvdisciplinen til at arbejde på egen hånd. Under 5 gode råd, kan du se de tommelfingerregler, der for de fleste er forudsætninger for at gennemføre Fjernundervisning på hf.