Kantine

Du har mulighed for at købe mad i alle tre afdelinger.

 

Kantinen i Thisted

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 7.45-14.30
Fredag kl. 7.45-14.00
(lukket kl. 9.00-9.15)

Fra kl. 7.45 er der morgenmad med hjemmebagte boller, rundstykker, ost og yoghurt.

Fra kl. 11.25-13.00 er der frokost med lækre og sunde retter. Menuen spænder fra danske retter til retter inspireret af det italienske og spanske køkken. Desuden finder du hver dag et frisk og velassorteret salatbord, sandwich, frugt og hjemmebagte kager. Du kan vælge at købe din frokost her til rimelige priser, eller selv medbringe din mad. Vi forventer, at alle rydder op efter sig selv – der er opstillet rulleborde til det brugte service.

Kantinen har opnået det økologiske spisemærke i sølv, da de kan dokumentere, at de økologiske føde- og drikkevarer udgør 60-90 procent af det samlede indkøb.

Kantinen er altid åben for nye forslag, og tilbyder specifikke bestillinger efter behov. Kontakt kantineleder Andrea D´Ovidio.

Kantinen i Nykøbing

Thy-Mors HF & VUC deler kantine med EUC Nordvest og Morsø Gymnasium. Kantinen er åben dagligt fra kl. 7.30-14.30. Her fås salatbord, varme retter, sandwiches, pålægsboller og smørrebrød samt diverse drikkevarer og slik.

Kantinen i Sydthy

Her er åbent fra kl. 9.30-11.00 og 11.30-13.00. Der kan købes kaffe, te, sodavand, rundstykker, smørrebrød, lune retter, slik og frugt til rimelige priser. Der er i øvrigt opstillet automater, således man altid har mulighed for at købe slik, sodavand og varme drikke, samt mulighed for koldt vand.