Article image
29. juni 2024
 

I sidste uge havde vi en fantastisk dimission i Nykøbing, hvor vi fejrede vores studerende og deres flotte resultater. Det var en dag fyldt med musik, taler, stolthed og højtidelighed, hvor både studerende, deres familier og vores undervisere deltog i festlighederne.

Dagen startede med en velkomsttale af rektor, der roste de studerende for deres hårde arbejde og vedholdenhed. Der var også taler fra udvalgte elever, der delte deres oplevelser og taknemmelighed overfor deres lærere og medstuderende. Der var sange sunget af Sine og Kristian og en af dem var skrevet særligt til årets studenter. Den var skrevet af vores underviser Else Bisgaard. 

Efter talerne blev der uddelt eksamensbeviser og legater, og hvert eneste navn blev mødt med klapsalver og jubel. Stemningen var høj, og det var tydeligt, at der blev sat pris på de flotte præstationer og den indsats, som hver enkelt studerende havde lagt for dagen.

De elever, som fik legater var: 

Karina Holst Nygaard, som fik Thy-Mors HF&VUC's legat

Rikke Agerholm, som fik sparekassen Thy's legat

Efter den officielle ceremoni var der tid til hyggeligt samvær, hvor der blev serveret forfriskninger og kage. Her fik alle mulighed for at tage billeder, udveksle minder og ønske hinanden held og lykke på fremtidens vej.

Vi har samlet nogle af de bedste øjeblikke fra dagen, som kan ses i billedgalleriet herunder. 

Vi ønsker alle vores dimittender et stort tillykke og held og lykke fremover. Vi er stolte af jer og ser frem til at følge jeres kommende eventyr!

Se billederne fra dimissionen nedenfor. 

 

Rigtig go sommerferie!

Tilbage