Article image
11. september 2023

"Blaffernationen, HF-Imagine og UNG KULT: Verdens Bedste Morgen i Thy og Mors"

 

Fredag den 8. september 2023 blev en solrig dag, hvor HF-Imagine, i samarbejde med Blaffernationen og UNG KULT, tog på en usædvanlig rejse med avisen "Verdens Bedste Morgen."

 

Blaffet ud med Verdens Bedste Nyheder

"Verdens Bedste Morgen" er normalt en årlig begivenhed, hvor frivillige distribuerer den positive avis i hele landet. Men denne gang tog de en ny tilgang og blaffede avisen ud i stedet. Ruten strakte sig fra Svankjær i Sydthy, hvor HF-Imagine har base, til Nykøbing Mors, hvor UNG KULT har hovedkvarter, med et pitstop ved Vilsund Broen halvvejs for forsyninger og nye blaffermakkere.

 

Inspirationsworkshop til blaffere: Klar til Verdens Bedste Morgen

Dagen før Verdens Bedste Morgen blev der afholdt en inspirationsworkshop for blaffere i alle aldre. Carsten Theede fra Blaffernationen delte erfaringer om tommelrejser og bæredygtig adfærd. Der var også præsentationer fra HF-Imagine og UNG KULT om deres initiativer, samt en video fra Maria Grabowski fra Verdens Bedste Nyheder.

Alle var velkomne til at deltage i workshoppen, uanset om de havde planer om at blaffe næste dag. Hvis nogen ikke kunne deltage i workshoppen, var der mulighed for at møde op enten i Svankjær på HF Imagines Kollegie eller i UNG KULT HUSET i Nykøbing Mors på selve dagen. Der var også mulighed for at finde en blaffermakker, hvis man kom alene.

 

Verdens Bedste Nyheder spreder positivitet og tillid

"Verdens Bedste Nyheder" er et uafhængigt medie, der fokuserer på positive historier om verdens udvikling. I en verden, der ofte er præget af sensationelle og negative nyheder, er det afgørende at huske de positive aspekter af vores verden. Blaffernationen deler denne vision og har besluttet at blaffe ud med "Verdens Bedste Nyheder" for at sprede positivitet og tillid til fremmede.

Dette initiativ har også til formål at ændre den opfattelse, at fremmede er farlige. Blaffernationen tror på at lære at forstå sin mavefornemmelse, opbygge tillid og lære egne grænser at kende. De mener, at der er ægte eventyr derude for dem, der tør tage chancen. Blaffernationen ønsker at oplyse om et faktabaseret verdenssyn og minde os alle om, at der er masser af grund til håb.

Så selvom der er udfordringer i verden, lever vi faktisk i en af de mest fredelige perioder i historien. Blaffernationen og "Verdens Bedste Nyheder" håber at se flere mennesker på vejene og bidrage til, at hverdagene bliver fyldt med positivitet og håb.

Tilbage