6. juni 2019

Idealcombi fejret med lagkage

Idealcombi i Hurup Thy har vundet Årets Efteruddannelsespris 2018. En ærefuld og flot pris, som Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier og landets VEU-centre hvert år uddeler i fællesskab. Den flotte hæder skal naturligvis fejres med manér, så i tirsdags dukkede konsulenterne fra henholdsvis Kursuscentret.nu og Thy-Mors HF & VUC op på virksomheden med lagkage til alle medarbejdere.

 

Den fornemme anerkendelse er kommet i hus på baggrund af en fælles indstilling fra netop Kursuscentret.nu og Thy-Mors HF & VUC.

– Vi har et godt samarbejde med Idealcombi. Vi har aftaler om ordblindeundervisning og FVU-Læs (red.: Forberedende VoksenUndervisning). Og vi har en fast aftale med Idealcombi om, at vi én gang årligt screener alle nye medarbejdere for deres læse- og matematikegenskaber, så vi på baggrund heraf kan afdække, hvilke medarbejdere der har behov for at få styrket sine kompetencer på de områder. Fundamentet skal være i orden, så medarbejderne er klædt bedst muligt på til at løfte opgaverne, udtaler uddannelseskonsulent Lene Skou Hansen.

At Idealcombi vinder denne fornemme pris er yderst velfortjent, og sådan et skudsmål skal naturligvis fejres med manér, og det blev det i den grad også, da alle medarbejdere på Idealcombi, for en stund, satte de vante arbejdsopgaver på standby for at nyde de lækre lagkager, som konsulenterne Rikke Scheele-Simonsen fra Kursuscentret.nu og Lene Skou Hansen fra Thy-Mors HF & VUC havde medbragt.

Tilbage