Article image
23. august 2021

Kultur i kantinen

Kantinen dannede i uge 33 og 34 ramme om flere forskellige kulturelle arrangementer for skolens elever.

 

Standup

Således stod den torsdag den 19. august på standup ved komikeren Ghaith Kashkul, som på humoristisk vis satte fokus på emner som danskhed, flygtninge, integration, danske værdier og kulturforskelle med sit standupshow "Danskhed Med To Øjne". Ghaith Kashkul formåede til publikums store morskab at belyse bl.a. kulturforskelle (og -ligheder), integration og tradition.

Showet var en kombination af standup og foredrag og indgik som et led i undervisningen inden for fagene historie, samfundsfag og religion. 

Klassisk koncert

Mandag den 23. august var det en anden del på den kulturelle palet, der blev belyst, da Thy Masterclass lagde vejen forbi og spillede op til klassisk kammerkoncert for hele skolen. De unge, dygtige musikalske talenter demonstrerede deres kunnen på både flygel, cello og violin og fremførte blandt andet stykker af den kendte komponist Johannes Brahms. Koncerten var et led i Thy Kammermusikfestival 2021, som varer frem til den 29. august.

Fælles for kulturarrangementerne var, at de på hver sin vis var et opløftende kulturelt indspark for både elever og ansatte.

 

Tilbage