Article image
23. maj 2022

Naturmødet 2022

Vores dygtige vejledere m.fl. var til Naturmødet i Hirtshals for at promovere vores hf-linjer

 

Vores dygtige vejledere m.fl. var fra den 19. til 21. maj draget nordpå til Hirtshals for at bemande vores stand på Naturmødet 2022. Thy-Mors Hf & VUC var der for at promovere vores hf-profiluddannelser over for de mange naturinteresserede besøgende - og ifølge de medvirkende var det en sjov og givtig oplevelse, selvom vejret måske godt kunne have været lidt bedre.

Hvad er Naturmødet egentlig?

Naturmødet i Hirtshals er dybest set alle naturnørders svar på Folkemødet på Bornholm. Folk valfarter til fra hele landet for at deltage i foredrag og debatter - fx såsom "Ulven - uønsket møgdyr eller velkommen topprædator?" eller "Statustjek for biodiversiteten" og meget andet. Så er man noget ved naturen, er man at finde her så at sige. Omkring 30.000 lagde vejen forbi.

Og det var med denne erkendelse in mente, at skolen så det som oplagt at deltage og slå et slag for især vores nye HF-Outdoor på mødet.

Mange positive tilkendegivelser

Vores vejledere nåede da også på de tre dage at snakke med et hav af mennesker om vores hf-linjer samt uddele pr-materiale i massevis til både højre og venstre. Og der var generelt kun positive tilkendegivelser for vores uddannelseskoncept, hvor man jo samtidig med sin hf-uddannelse får mulighed for at pleje en interesse samt dyrke et fedt fællesskab på vores kollegier.

"Hvis bare det tilbud havde eksisteret, da jeg var ung!"

Adskillige midaldrende typer ytrede da også, at hvis bare vores studietilbud havde eksisteret, da de selv var omtrent 20 til 30 år yngre, så havde de straks sprunget på. Nu er det jo nok lidt for sent for de førnævnte "typer" at tage en ungdomsuddannelse, men vores håb er naturligvis, at de i stedet vil have os i baghovedet, når deres egne poder står over for at skulle træffe valg af ungdomsuddannelse og måske puffe dem i vores retning. Heldigvis var der også masser af gæster i vores aldersmæssige målgruppe, som lagde vejen forbi vores stand til en snak over en lækker vegansk is fra Thy.

Veganske is fra Thy

Ismejeriet Thy havde været så flinke at sponsorere en masse yderst delikate veganske is fra Naturli' til os, så vi kunne uddele en lille bid af Thy til de besøgende på vores stand. Isene faldt i særdeles god jord, og tanken er, at vi til næste år vil forsøge at udvide konceptet med endnu flere Thy'ske produkter, som vi kan vise frem eller uddele til de besøgende.

2023?

Skolen satser som sagt på også at deltage til Naturmødet i 2023 for igen at skabe lidt awareness om vores spændende studietilbud.
Har du nogle gode idéer til, hvad der kunne være godt at få med for at repræsentere Thy, så er vi altid åbne for input :-)

 

 

Tilbage