Article image
25. september 2023

HF-Imagine Gør En Aktiv Indsats for Miljøet!

 

I sidste uge besøgte HF-Imagine Strandet LAB for at få indblik i deres og Green Kayaks indsatser for at tackle havplastforurening. 

Green Kayak er en miljøorganisation, der engagerer frivillige i kampen mod miljøforurening ved at kombinere kajaksejlads og affaldsindsamling. Siden 2017 har de samlet over 80 tons affald i europæiske farvande ved hjælp af frivillige. Læs mere om Green Kayak HER

Strandet LAB er et lokalt projekt, der indsamler plastik på vores strande og genbruger det til fantastiske produkter. Det gør de i den gamle tankstation i Nørre Vorupør, som de har lavet om til et havplastværksted og kaffebar. Læs mere om Strandet LAB HER

Dagen efter oplægget tog vi ud på en strandrens i Lyngby. Men det stopper ikke her! HF-Imagine eleverne vil nu tage det indsamlede plastaffald og omdanne det til kunstværker. Der vil være en spændende intern konkurrence om det bedste kunstværk skabt af det indsamlede skrald.

HF-Imagine er ikke kun engageret i miljøsagen, men også i at fremme kreativitet og innovation. Vi tror på, at små handlinger kan have stor indflydelse, både for miljøet og for vores kreative sind. Sammen kan vi gøre en forskel! 

Tilbage